Fronta Powerfleece

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Får vi lov att presentera vår alldeles egen Powerfleece-jacka. Ett mycket använbart plagg oavsätt vilken årstid det är, ett plagg som håller dig varm. Powerfleece-jackan är perfekt som lager två.

Fronta har haft jackan i sortimentet under några år och sålt mycket bra av jackan, trots detta är det en stor del av alla er där ute som aldrig har hört talas om plagget.

Fronta Powerfleece ligger på vårt eget lager ochherr-dam vi kan leverera snabbt och lätt. Vi lagerhåller jackan i svart i herr och damstorlekar.

Använd dig gärna av länkarna nedanför för att beställa produkten direkt från oss på THreklam.se eller maila oss info@threklam.se.

Vem passar plagget? Powerfleece är perfekt för alla typer av transport-, service-, lager-, friskvård- eller säljaryrken. Passar lika bra på en taxichaufför som på en truckförare eller en naprapat. Självklart behöver du inte handla plagget med logotyp eller annat tryck utan kan köpa en utan märkning till dig själv!

Materialet är 100% antistat- och antipillingbehandlad polyester med en blank (WCT-liknande) utsida och en borstad fleeceinsida.

Storlekar, Herr: S-XXL, Dam: S-XL.

 

 

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

Beställ Fronta Powerfleece här!

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Här hittar du fler produkter från vårt eget sortiment!

[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”17933″ alignment=”right” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”300×300″][/vc_column][/vc_row]